Reflexoterpie
90 LEI

Ședințe individuale

30 min
90 LEI
90 LEI

Abonamente

30 min
730LEI
730LEI

Reflexoterapia este masajul care poate să vindece întregul organism. Reflexoterapia este o tehnică de aplicare a unei presiuni asupra zonelor reflexe ale tălpilor sau palmelor pentru stimularea proceselor de autovindecare ale corpului. Activarea punctelor reflexe ce leagă toate organele , nervii, glandele și celelalte părți ale corpului, astfel masajul stimulează organismul și contribuie la o sănătate fizică și emoțională mai bună.

Acest tip de masaj este unic, stimulează corpul din toate punctele de vedere. Este o tehnică destul de avansată, fiindcă indiferent de zona masată, trebuie urmată o hartă precisă a punctelor cheie energetice. Practic, la o diferență de nici un centimetru se pot afla punctele unor organe diferite, motiv pentru care precizia este esențială.

Talpa este oglinda corpului, se simte aproape orice dezechilibru din corp, așadar, pentru un diagnostic corect sunt necesare mai multe ședințe consecutive.

Experiența masajului este foarte unică la fiecare persoană, deoarece problemele sunt diferite, punctele sensibile ne indică de obicei dacă este un dezechilibru în ceea ce privește organul cu care este legat punctul respectiv, totuși vorbim despre o durere plăcută. După o presiune medie/mare vei simți cum se topește durerea.

După masaj corpul este mai revigorat, mai ușor. 

Beneficii: 
  • dă un restart pentru organism; 
  • stimulează întregul organism; 
  • elimină stresul; 
  • tratează o largă paletă de boli interne, și nu numai;