Office Massage

Stress away office
Masaj terapeutic la birou

Beneficii pentru companii

Acest tip de masaj de mulți ani practicat în străinătate a început să devină și mai cunoscut în România în ultima perioadă, datorită companiilor care își apreciază angajații și doresc să le ofere condiții de lucru la un nivel ridicat. Armonia este foarte importantă într-o companie iar angajații trebuie să fie dinamici în timpul serviciului pentru a putea face față solicităților în perioada dead-lineurilor. În numai 15-20 de minute de masaj se schimbă radical capacitatea angajatului, atât din punct de vedere fizic cât și psihic, și se va simți apreciat și valoros în cadrul companiei. Studiile ne arată clar cât de mult ajută masajul la birou în creșterea businessul prin creșterea capaciatății angajaților.

Nu necesită deplasare din birou, astfel angajatul nu pierde timp.  Aproapre din orice încăpere, ușor și repede putem transforma un colț de relaxare pentru angajați, Suntem flexibili în program, ne adaptăm  ușor conform necesităților companiei.

Prestăm demonstrație gratuită de masaj terapeutic la birou companiilor interesate.

Beneficii pentru angajați

Sedentarismul este boala secolului, și dacă mai completăm acestă problemă cu oboseala cronică categoric  nu mai poate să facă față angajatul în fața sarcinilor. Mulți dintre angajați renunță la masaj și la mișcare din cauza  pierderii timpului deplasânduse, fiindcă toată lumea este mult prea ocupată și stă în “minus” cu timpul.  Kinetoterapeuții noștrii vin direct la birou, cu un tratament medical personalizat pentru fiecare beneficiar cu o combinație unică și specială de tehnici : stretching, terapia thai, și masaj medical.

Sănătatea noastră trebuie să fie pe primul loc, nu-i așa? Cu masaj terapeutic regulat la birou ne putem stimula organismul, îmbunătățim circulația sanguină, eliberăm stresul, mușchii devin mai relaxați, creștem mobilitatea articulațiilor, scădem durerile de spate, umeri și cap.

Un om sănătos poate să se concentreze 100% la sarcini, este mai echilibrat și mai dinamic la locul de muncă și mult mai motivat dacă se simte că este apreciat din partea companiei.

Masajul terapeutic la birou înseamnă premiu pentru angajații tăi, și beneficii extraoridanre pentru afacerea ta!

Stresul este un factor constant in companii, iar din cauza stresului mare angajații  pierd din productivitate și creativitate asta înseamnă o pierdere și pentru afacerea ta.

10 beneficii al masajului la birou:

  • Reducerea stresului
  • Calmarea sistemului nervos central
  • Intensificarea circulației sanguine
  • Ameliorarea durerilor cervicale, gât, cap și spate
  • Reducerea durerilor și creșterea tonusului muscular
  • Reducerea simptomelor de oboseală cronică
  • Crearea unei bune dispoziții în mod relaxat
  • Ameliorarea nervozității și a anxietății la locul de muncă
  • Creșterea productivității
  • Îmbunătățierea comunicării și a relațiilor între angajați

O ședință de masaj durează aproximativ 10 – 20 de minute și se realizează într-un scaun cu design ergonomic, care facilitează alinierea adecvată a coloanei vertebrale. Terapeutul se va concentra pe cele mai tensionate zone ale corpului: spate, umeri, gât, mâini. Acest tip de masaj nu necesită ulei sau cremă, deci angajatul nu trebuie să se dezbracă.

Masajul la birou reduce riscurile apariției bolilor profesionale și efectele adverse asociate activităților repetitive desfășurate stând pe scaun în poziții incorecte. Crește capacitatea concentrării din cauza  creșterii nivelului de oxigen în creier după masaj. Masajul este personalizat în funcție de problemele de sănătate a angajatului.

Oferta de preț pentru companii

Puteți beneficia de masajul la birou la un preț avantajos la pachete personalizate în funcție de numărul de solicitări, durata masajului şi frecvența dorită.