Masaj pentru bebelusi

Masajul bebelusului

    Atingeri care ajung pana la suflet

                                                                               Arta de a atinge bebelusii   

 De ce iti recomand masajul pentru bebelusi ?

De ce este important masajul pentru bebelusi ?

Care sunt beneficiile masajului bebelusului ? 

 

Masajul bebelusului este cel mai frumos si emotionant masaj pe care l-am facut vreodata ! Lucrez de multi ani cu oameni si sunt obisnuita cu reactii diferite din partea clientilor mei, dar nimic nu se compara cu reactia unui nou nascut; este ceva unic si special, sincer si natural; probabil printre cele mai frumoase momente  ale meseriei mele. Aceasta practica provine din India, unde era si este prezenta in  viata oamenilor, spre deosebire de Europa unde nu este atat de cunoscuta iar parintii nou nascutilor nu ii acorda inca o prea mare importanta.

Prin masaj poti sa-i oferi bebelusului tau hrana sentimentala, sa-i oferi protectie, iubire, atentie si incredere, toate acestea fiind ingrediente necesare pentru  buna lui dezvoltare psihica si emotionala. Dar asta nu e tot !

Masajul bebelusilor este si o solutie rapida pentru problemele generale care apar  zi de zi, de exemplu: colici, infundarea nasului, febra, etc; este de asemenea un mare ajutor si pentru calmarea durerilor de dinti,  antiinflamator,  stimuleaza dezvoltarea muschilor, a sistemului imunitar si a celui locomotor.

 

Alte beneficii ale masajului bebelusilor:

-favorizeaza motricitatea

-ajuta bebelusul sa aiba un somn linistit si odihnitor

-calmeaza durerile provocate de colicii abdominali

-contribuie la dezvoltarea optima a intregului organism a nou nascutului

 

Masajul bebelusilor nu numai ca este foarte eficient pentru dezvoltarea fizica si psihica a nou nascutului ci si pentru crearea unei legaturi intre parinte si copil.

Poate te intrebi cine ar fi persoana potrivita pentru realizarea acestei proceduri pentru copilul tau, ei bine, raspunsul este cat se poate de simplu: tu esti acea persoana.

Va invit sa descoperim impreuna lumea masajului pentru bebelusi! Pentru copil, parintii sunt sprijinul principal si tocmai din aceasta cauza aceasta practica va poate ajuta pe voi ca parinti sa traiti momente speciale alaturi de puiul vostru intr.-un mediu de siguranta si anume: ACASA.

Ei bine parinti, sunteti pregatiti sa invatati tainele acestei  practici, care va poate aduce momente minunate alaturi de bebelusul vostru ?

Curs masaj bebelusi dedicat pentru parinti cu Bedohazi Szende teraput de masaj si specialista de masaj bebelusi.

Unde? Cluj Napoca, Nicolae Titulescu nr 17

Cand? Fiecare saptamana luni-marti-miercuri

Alte
articole