Despre noi
Szendi

Numele meu este Szendi și sunt terapeut de masaj și fondatoarea Stress Away Therapy & Baby Massage Academy. Terapia prin masaj este o metoda unica in ceea ce privește terapia alternativa. Iar fiecare persoana reprezintă un caz unic, o provocare. 

Primul meu masaj profesionist l-am făcut in urma cu aproximativ 10 ani. Pasiunea mea pentru masaj a început in primul an de facultate. Inițial am terminat ca asistent medical generalist, totuși, toate specializările le-am făcut pe masaj. Din 2017 am devenit trainer de masaj pentru bebeluși la una din cele mai renumite academii de masaj din Budapesta, de atunci ii masez și pe cei mici (inclusiv pe prematuri). Sunt pasionat in general de orice tip de masaj, dar cel mai mult îmi îmi place masajul prenatal și masajul pentru bebeluși. Aceasta categorie necesita o atenție și mai mare, totuși, o consider cea mai frumoasa parte din munca mea!

Consider ca niciodată nu poți sa te opresti din perfecționare, de aceea caut mereu cursuri, specializări noi pentru a putea oferi mai mult si mai mult pentru clientele/clienții mele/mei. Terapia prin masaj este o metoda excelenta pentru sănătatea corpului si a sufletului. Atât eu, cât si echipa mea suntem foarte atente ca fiecare persoana sa primească cea mai potrivită terapie, personalizand fiecare ședința petrecuta la noi. 

Tratați-va corpul cu respect. Fa astăzi ceva pentru corpul tău, iar el îți va mulțumi!

Eszter

Numele meu este Eszter, absolventă de kinetoterapie și masaj terapeutic. De mai bine de un an am inceput terapia prin masaj si alte tipuri de masaje și în prezent consolidez echipa de Stress Away Therapy.  In primul rând am pus foarte mare accent pe masajul terapeutic, nu doar pentru ca sunt pasionata de acest tip de masaj, dar am obținut și niste rezultate extraordinare.  Pe viitor, în special în domeniul masajului aș dori să-mi dezvolt cunoștințele profesionale.Prin experiența mea de până acum am realizat ca toată lumea are nevoie de masaj si beneficiile acestuia. 

În zilele noastre, când majoritatea oamenilor lucreaza  în lumea online și trăiesc un stil de viață sedentar, procedurile terapeutice joacă un rol și mai important.  Un ajutor excelent în acest sens este masajul terapeutic, care poate fi utilizat pentru a trata durerea cronică provocată de mușchii tensionați.

Pe langa masajul terapeutic o alta tematica in care m-am specializat este gimnastica pre si post natala. Scopul meu principal ar fi ajutarea femeilor pentru a imbunatati calitatea vietii din mai multe aspecte. 

In timpul sarcanii apar foarte multe schimbari fiziologice in organismul unei femei, contribuind la aparitia unei dureri si discomfort destul de mare. Prin beneficiile masajului prenatal combinat cu exercitiile personalizate, specifice pentru perioada de sarcina se pot trata foarte eficient simptomele neplacute.

In perioada postpartum este esential sustinerea recuperarii organismului, mai ales daca au aparut si alate compicatii neprevazute. Programul de recuperare postnatala pune accent pe necesitatea fiecarei mamic intrun mod progresiv.

În calitate de terapeut, obiectivul meu principal este să îmi folosesc cunoștințele și angajamentul pentru a face viața de zi cu zi a oamenilor mai ușoară și fără durere.  Aș dori să vă atrag atenția asupra faptului că, dacă ne facem timp pentru noi, masajul și alte proceduri cognitive pot preveni o mulțime de probleme de sănătate mai grave.

Dacă aveți probleme similare și doriți să vă îmbunătățiți calitatea vieții, nu ezitați să mă contactați in cadrul echipei de terapie Stress away! 

Lavinia

Numele meu este Alexandra Lavinia Marchiș. În anul 2014 am absolvit Facultatea de Educație fizica și sport, specializarea Kinetoterapie și motricitate speciala, în cadrul UBB Cluj.

Din toamna anului 2014 am început sa lucrez in domeniul remodelării corporale, iar din anul următor m-am axat mai mult și pe partea de terapie, motiv pentru care, am completat cunoștințele mele în domeniu cu două noi cursuri: Terapie cu ventuze și Terapia Trigger Points. Astfel ca, în momentul de față, masajele pe care le fac sunt: masaj anticelulitic, drenaj limfatic, masaj terapeutic și terapia Trigger Points, masaj de relaxare și reflexoterapie. 

Unul dintre preferatele mele este drenajul limfatic pentru că mi se pare că îmbină foarte bine utilul cu plăcutul. Pe lângă faptul ca ajuta la rezolvarea problemelor de sănătate, îi oferă clientului o stare de relaxare și deconectare, care durează chiar și după plecarea de la cabinet. 

Te aștept să descoperim împreună care tip de masaj o să fie preferatul tău!

Alexandra

Numele meu este Alexandra Oană, tehnician maseur și absolventă a specializării kinetoterapie. Ca terapeut obiectivul meu principal a fost mereu îmbunătățirea calității vieții. 

Din 2021 sunt absolventă a cursului de Flossing și a cursului de bază, dar și de avansați în Terapia Trigger Point. Una dintre dorințele mele în acest domeniu este să mă specializez constant.

Reflexoterapia este unul dintre masajele mele preferate și pe lângă faptul că este foarte relaxant este și unul din cele mai eficiente deoarece sunt stimulate atât organele interne cât și restul corpului prin terminațiile nervoase. 

Din experiența mea am observat că avem foarte multe de câștigat din beneficiile masajului. Serviciile oferite se potrivesc atât persoanelor care sunt în căutarea unui moment de relaxare cât și persoanelor care sunt în căutarea unui masaj medical.

Vă aștept cu drag la Stress Away Therapy!!

Locație

Strada Constantin Brâncuși 33, Cluj-Napoca

Telefon

+40747471023

Instagram

Scrie-ne